top of page

Horgássz ott, ahol a legnagyobak!

Fisherman at Sunset

Balatonberény földrajzi adottságainak köszönhetően az egyik legjobb horgászvíz a Balatonon. A Zala itt ömlik a Balatonba, és a településtől Keszthelyig már csak nádas tarkítja a Balatont. Kristálytiszta, oxigéndús vize, kiterjedt nádasai, valamint tagolt mederfeneke kiválóan alkalmassá teszi szinte minden horgász módszer kipróbálására.

A gyakorlatilag érintetlen, fürdőzőktől nem zavart élővilág a legváltozatosabb halfajták kifogását teszi lehetővé, a békés és ragadozó halfajtákból egyaránt. Az egyenletesen mélyülő, nem túl magas vízoszlopnak (körülbelül 3m 300 méteren) köszönhetően, már a kora tavaszi időszakban is intenzíven melegedő víz ide vonzza a halakat.

Legyen az parti peca, vagy csónakos, esetleg stéges horgászat, itt mindenre van lehetőség. A bérelhető stégen és csónakon kívül etetőhajó és halradar is kölcsönözhető. A pergetés szerelmeseinek külön előny a nagy trimarán testű csónak, amelyből állva is kellő stabilitás mellett horgászhatunk.

Szálláshelyünk a nagy befogadóképességnek köszönhetően (max. 24 fő) alkalmas baráti társaságok elhelyezésére is. A közvetlen vízparti szállás nem csak a hozzánk látogató horgászok, hanem az őket elkísérő barátok vagy családtagok számára is maximális kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Kiváló lehetőség adódik házi horgászversenyek lebonyolítására, vagy a különböző horgászmódszerek eredményességének összehasonlítására. 

DSC_4174.jpg
81042842_112636660250279_4143132028763635712_o.jpg
  • Facebook
  • Instagram

Balatonberény a kezdetektől fogva otthont ad a legnevesebb hazai és nemzetközi horgászversenyeknek (IBCC, NBBH), ahol az évek alatt bebizonyosodott, hogy a vízben rejlő potenciál kiemelkedő.

Az elmúlt évek során az itt horgászó csapatok rendre az élmezőnyben végeztek.

Horgássz ott, ahol a legnagyobbak: IBCC versenyhelyszín a Balatonon!

  • Közvetlen vízparti szállás lehetőség, mely nemcsak a horgászok, de az őket elkísérő barátok vagy családtagok számára is maximális kikapcsolódási lehetőséget nyújt.  Férőhely: 24 fő.

  • Partról, csónakból vagy stégről történő horgászati lehetőség.

  • Igény esetén csónak illetve etetőhajó bérlés.

  • Horgászat megkezdéséhez szükséges engedélyek beszerzésében segítünk.

Elérhetőség:

+36-30-256-6882 

petkelorant@gmail.com

bottom of page